Luftbaseret forflytning

Glide All er en del af Levabos serie af produkter til luftbaseret forflytning.
Glide All er en forflytningsmadras som gør det muligt for to personer at forflytte en patient på en sikker måde, for både sundhedsprofessionelle og brugere. Risikoen for arbejdsskader reduceres markant med brug af Glide All sammenlignet med glidestykker, glidelagener og forflytningsbårer og samtidig er der en betydelig minimering af risikoen for vævsskade hos brugeren – herunder shear.
 

Glide All bruges til forflytning mellem to liggende lejer, for eksempel mellem båre og seng. Glide All fungerer også sammen med Lift All, som er en luftbaseret madras til brug ved forflytning fra gulv til seng.

 
Glide All forflytningsmadrassen fyldes med luft med den medfølgende pumpe. Det gør at brugeren løftes fra det liggende leje, hvilket gør at man let kan forflytte selv svært overvægtige personer fra et leje til et andet, for eksempel fra båre til seng. Lift All er forsynet med løftestropper i begge sider af madrassen for nem forflytning.

Mere om Luftbaseret forflytning

Glide All forflytningsmadrassen er et en-patients produkt, men kan anvendes til den samme bruger over længere tid. Det kan aftørres med en fugtig klud, med sprit eller klorhexidin. Begge dele er med til at sikre høj hygiejne.
 
Glide All forflytningsmadrasserne er ikke oppustet ved levering og fylder derfor meget lidt. Det gør det nemt at have dem i depotet eller at tage med ud til brugeren.
 
Glide All forflytningsmadrasser pustes op ved hjælp af den medfølgende pumpe.

Hvem har gavn af luftbaseret forflytning

Glide All forflytningsmadrassen er optimal til anvendelse ved forflytning af personer som kræver meget hjælp i forbindelse hermed. Det kan for eksempel være personer med lavt funktionsniveau samt personer som er overvægtige.

Produktkategorier

Handler du privat, gå til Shoppen.
Er du sundhedsprofessionel eller forhandler, kontakt Levabo.