luftbaseret forflytning

Lift All er en del af Levabos serie af produkter til luftbaseret forflytning.
Lift All løftemadrassen er beregnet til at forflytte personer fra gulv, eller andre underlag, til seng, typisk i forbindelse med fald. Løftemadrassen er ideel i situationer hvor det ikke vurderes forsvarligt at anvende lift og sejl. Løftemadrassen består af fire luftkamre, som blæses op med luft fra en enkelt ventil. Når alle kamre er fyldt med luft er løftemadrassen i en god ergonomisk arbejdshøjde for de sundhedsprofessionelle, så

personen enkelt kan forflyttes fra løftemadrassen til for eksempel seng eller båre. Ved forflytning fra løftemadras til et andet leje anbefales det at anvende Glide All forflytningsmadras.

 
Lift All løftemadrassen fyldes med luft med den medfølgende pumpe. Det gør at brugeren løftes fra gulvniveau til sengen eller bårens højde, og gør det let at forflytte selv svært overvægtige personer fra gulv til for eksempel båre eller seng. Max brugervægt for Lift All er 540 kg.

Mere om Lift All luftbaseret forflytning

Lift All forflytningsmadrassen kan rengøres med en fugtig klud, med sprit eller klorhexidin.
 
Lift All løftemadrasserne er ikke oppustet ved levering og fylder derfor ikke meget. Det gør det nemt at have dem i depotet eller at tage med ud til brugeren.
 
Lift All løftemadrasser pustes op ved hjælp af den medfølgende pumpe.

Hvem har gavn af Lift All luftbaseret forflytning

Lift All løftemadrassen er optimal til anvendelse i forbindelse med fald samt ved forflytning af personer som kræver meget hjælp. Det kan for eksempel være personer med lavt funktionsniveau samt personer som er overvægtige.

Produktkategorier