Om LEVABO

Om Levabo

Levabo er en virksomhed, der gør en forskel i sundhedssektoren.

Levabo´s produkter ”Heel up®” og ”All up®” ”All On®”, er oppustelige en-patient lejringspuder.

Produkterne er fokuseret på forebyggelse og behandling af tryksår og specielt udviklet til at gøre en positiv forskel i forhold til allerede kendte og anvendte produkter. Serien er udviklet i samarbejde med førende sårbehandlings-sygeplejersker og sikrer optimal komfort og hygiejne med et ergonomisk design, der giver god stabilitet. Det ydre lag er lavet af blødt, fleksibelt, varme og fugt absorberende nonwoven filt, med fremragende egenskaber til direkte kontakt med huden.

Heel up® og All up®, All On® er velegnet til effektiv forebyggelse og behandling af tryksår på de mest udsatte steder såsom hæle, hofter, albuer, skuldre, ryg, etc.

Ved en global repræsentation – Levabo Europe, Levabo Asien og Levabo USA – forsøger vi at være tæt på vores kunder og give dem den optimale service og support i markedet – og hvis de har brug for støtte eller information, er vi kun et telefonopkald væk.

Vision

Levabo’s vision er at være repræsenteret i alle lande over hele verden inden for 5 år, leverende produkter og uddannelse til forebyggelse af tryksår.

Vi ønsker at gøre en forskel i sundhedssektoren, og vi vil løbende arbejde hårdt for at uddanne vores kunder samt industrien i hele vores produktsortiment og vores e-læringsplatform – Levabo Academy.

Firma Profil

Med kunder over hele verden, servicerer vi primært sundhedssektoren, herunder hospitaler og plejehjem.

Med udviklingen af fremtidsorienterede pålidelige og brugervenlige puder, er det vores mission at hjælpe i kampen for udryddelse af tryksår.

Blandt Levabo’s ”kerneværdier” er en stærk og vedvarende investering i udviklingen af nye teknologier og produkter, for her igennem at opfylde særlige behov ved alle vores kunder.

Virksomhedens

HOVEDKONTORER

Levabo Europe ApS – Danmark
Management: Peter Egelund
Contact: PE@LEVABO.DK

Levabo Asien Ltd. – Hong Kong
Management: Frankie Ting
Contact: FRANKIE@LEVABO.HK

Levabo USA – Amerika
Management: Michael Reece
Contact: INFO@LEVABO.COM

Forskning & Udvikling
Skanderborg Danmark.

Produktions lokationer
Shenzhen, Kina
Skanderborg, Danmark

Lager & Distribution
Shenzhen, Kina Skanderborg, Danmark
Winston Salem, NC, USA

Certificeringer
ISO 13 485
ISO 14001
ISO 9001
ISO 10 – 993/10
FDA USA
FDA Kina