vær sikker

i solen

UV Sunbreaker Logo

Sikker i Solen – Med en UV beskyttende parasol fra UVsunbreaker, kan du nyde varmen og lyset fra solen og samtid være beskyttet mod solens skadelige UVA, UVB og UVC stråler.

Denne eksklusive serie af produkter er lavet af en patenteret transparent UV beskyttende folie der lader solens lys skinne igennem, men ikke det farlige UV lys.

Alle produkter er designet til at modstå de stadigt skiftende vejrforhold. Produkterne er 100% dansk udviklet og testet i henhold til internationale standarder (UV Standard 801 = Protect 80 / UPF = UPF50+).

Solbader flipped3

Ny type plastik kan reducere kræft i huden.
Dansk opfindelse kan føre dig fra skyggen og ud i solen,
uden at du skal bekymre dig om den farlige UV-stråling.

UV Protect 80 Symbol
Strandparasol Rund
  • Gennemsigtig parasol, der frasorterer de farlige UV stråler.
  • Vil du undgå at bruge solcreme, er en gennemsigtig UV-parasol løsningen.
  • Du får både varmen og lyset fra solen, og sidder ikke i skyggen, hvor det også kan blive køligt, selvom solen står højt på himlen.
  • UV-parasollen kan bruges til at undgå solskoldninger, så den på længere sigt kan være med til at nedbringe udbredelsen af kræft i huden i Danmark, som i dag er den hyppigste kræftform.
  • Der har været en voldsom stigning af hudkræft de senere år, og der er ca. 16.000 nye tilfælde om året i Danmark.

Historien om

UV Sunbreaker

Der er altid en god historie bag alle gode opfindelser og UV Sunbreaker er ingen undtagelse. Den geniale UV Parasol har været længe undervejs men nu er den her endelig.

UV Opfinderne
Opfinderne Jens Thorn og Per Jakobsen
Per Jacobsen

Per Jakobsen

"

Ideen kom på en

Skyggeferie…

Det var en opfindelse, som kom til verdenen i skyggen. Per Jakobsen var for otte år siden på ferie med familien i Italien, men da hans hud er følsom for solens stråler og solcreme, tog han som sædvanlig plads under en parasol, mens resten af familien boltrede sig i det fri. Her sad han og kiggede op i parasollens mørke teltdug og undrede sig over, hvorfor den ikke var gennemsigtig, så han også kunne nyde solen.

»Jeg elsker solens varme stråler, så da jeg kom hjem fra Italien, ringede jeg til Teknologisk Institut for at høre, hvad der fandtes af beskyttelse, som gjorde, at jeg kunne opholde mig i solen uden at bruge solcreme,« siger Per Jakobsen.

Teknologisk Institut svarede, at de ikke kendte til sådan et produkt, og da Per Jakobsen arbejdede i plastindustrien, tænkte han, at det måtte han da kunne udvikle. Han tog en snak med sin kollega Jens Thorn, og sammen udviklede de en prototype. Teknologisk Institut testede plastikken, som viste at den har en beskyttelsen på faktor 80, hvilket er den højeste solbeskyttelse, man kan måle. Det har fået samme certificering som tøj, som også overholder samme EU-reglerne som solcremer.

UV Solbader
Sikker solbadning.
UV Strandsæt
sikker på stranden.

Gennem opfinderrådgivernes netværk fik de også kontakt til forretnings- og idémanden Peter Egelund, der blev interesseret og sørgede for at få parasoller produceret.
Peter Egelund, der er en driftig igangsætter af nye ideer og opfindelser, overtog ejerskabet af UVsunbreaker på en licensaftale med de to opfindere og udviklere.

UV Børn leger i solen
Børn leger sikkert i solen.
UV Brudekjole
Brudekjole i UV-sikkert plastfolie fra UVsunbreaker. Design Ole Yde.

Teknologisk institut har bakket op hele vejen
UVsunbreaker har også opnået en blåstempling fra internationale eksperter i kosmisk stråling på, Australian Radiation Protection and Nuclear Safety Agency, har sagt god for, at det nye plastmateriale beskytter efter hensigten.

Solkampagne på Teknologisk Institut.
Et modeshow viste, at det hverken behøver være kedeligt eller usexet at være UV-sikker. En af de bedste måder at beskytte sig mod for meget sol er nemlig med tøj.
Teknologisk Institut, tester tekstiler ud fra en af verdens skrappeste standarder. Især i forbindelse med strandtøj og arbejdstøj er det vigtigt at kunne dokumentere, hvor godt tøjet beskytter mod solens ultraviolette stråler

UV Haveparasol2
Sikker afslapning i haven.
Børn leger sikkert på stranden.
Børn leger sikkert i solen.

Video

UVsunbreaker i Go’ morgen Danmark – En Go’ Ide…

UVsunbreaker i Go’ morgen Danmark 2. gang- En Go’ Ide…

UV Sunbreaker Sunglasse